Kui Maile mulle kirjutas ja küsis, kas olen valmis ühel novembriõhtul valmis sõitma Eesti teise serva tema ja Tarvo pulma pildistama, teadsin kohe, et sellest tuleb seiklus. Ja loomulikult ei kahelnud ma hetkegi, et tahan seda teha. Juba mõnda aega treenin end tegema häid pilte kohast, valgusest ja asjaoludest sõltumata ja pime, tuuline ja külm novembriõhtu pakub rikkalikult võimalusi nende kogemuste rakendamiseks. Kuna ma teadsin, et Maile ja Tarvo on inimesed, kelle peale võib kindel olla ja mulle väga meeldis nende plaan saada paari pandud kodulähedasel künkal vana pihlapuu all keset lambakarja, oli mul juba ette hea kindel tunne. Vaatamata sellele, et olin oma usinuses kaasa võtnud liiga palju tehnikat ja nägin kurja vaeva selle pimedas mitte ärakaotamisega. Pulmad on täis ootamatusi, ära ei kaotanud ma midagi, aga lambad osutusid dresseerituiks ja selleks, et mitte valel hetkel määgimisega tseremooniat segada, jälgisid kõike toimuvat distantsilt. Piltide peal on neid seega vähem, kui nad väärinuks.
Aitäh mõnusa elamuse eest kõigile asjaosalistele!
Ehted: @Final Touch Meik: Margit Fuchs

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sisesta vastus numbrina ja vajuta \"Submit\" * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

*