Veetsin ilusa neljapäevase pärastlõuna stuudios pildistades, läbipaistmatu rulooga kaetud akna taga paistis talvine päike. Nendel piltidel suurt lugu järel ei olegi, lihtsalt kukkusid nii välja. Tahaks loota, et üks käesoleva aasta märksõnasid on selgus, seda nii mõtetes kui tegudes ja selle poole ma üritan püüelda. Ka piltides.

Pildistatud sai isegi pisut sinisemana, tõmbasin Lightroomis natuke rahulikumaks. Makro- ja makrole lähenevate suurenduste (mis nõuavad väikest ava) puhul tuleb jõudsalt esile tolm, lisaks sensorile, nagu selgus, oli tolmune ka vesi :) ja neid täppe ei olnud mitte vähe.

 

7569_170112

 

7551_170112_water_splash

 

7566_170112_water_splash

 

7559_170112_water_splash

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sisesta vastus numbrina ja vajuta \"Submit\" * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

*