Fotograafina ei ole ma kitsalt spetsialiseerunud ja ka reklaamin end kui fotograafi, kes on mitmekülgne ja suudab oma firmaklientidele pakkuda fototeenust seinast seina. Mulle lihtsalt meeldib teha erinevaid asju.

See on huvitav, kuidas pildistamisteemad tulevad lainetena ja mõni kuu pildistan ma rohkem tehastes, mõni kuu jällegi tegelen rohkem tootefoto või toidufotoga. Mitmekülgsed väljakutsed hoiavad mind vormis. Praegu tundub olema ametiportreede pildistamise laine, olen neid viimaste nädalate jooksul liialdamata öeldes pildistanud üle saja, mõned lihvitumad, mõned kliendi soovidest tingituna kiiremas tempos.

Üks nüanss, mida kliendid väga ei oska tähtsustada ja millega ma suudan neid mõnikord lausa üllatada, on see, et töötajate pidistamisel ja ametiportreede tegemisel ei pea tulemus olema tehniliselt korrektsed fotod kivistunud ilmega tõsistest inimestest, a la Autoregistrikeskuse fotoautomaat. Täiesti võimalik on ka kiire sessiooni käigus jäädvustada inimesi energiliste, optimistlike ja elavatena. See on ka selliste fotode tegelik turunduslik mõte- tuua firmale uusi kliente tänu sellele, et firma töötajad on fotodel (ja ka reaalses elus) sümpaatsed ja asjalikud inimesed, kellega on meeldiv asju ajada.

Ja illustratsiooniks on pildid, mis tegelikult ei ole üldsegi pildistatud kusagil firmas selle töötajatest. Minu poole pöördusid TV3 heategevusprojektiga “Laste rõõm” seotud inimesed, et pildistaksin selleaastaseid finaliste. Selle projekti mõte on toetada noori inimesi, kes oma tegevusega muudavad maailma paremaks ja seda just laste jaoks. Nad on kõik toredad ja asjalikud inimesed, soovitan uurida selle projekti kohta lähemalt. Ja hääletage!:)

1-2

2-2

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sisesta vastus numbrina ja vajuta \"Submit\" * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

*