porgandi-ploomikokteil

Laupäevane päev läks üsna untsu, kondasime päev otsa mööda poode lapsele söögitooli otsides, aga tulime tühjade kätega tagasi. Olid plastikust ja vedelad, lihtsalt koledad või siis kallid. Meie nõudlikule maitsele ei vastanud ükski ja juba otsustasime, et tellime hoopiski Ikeast. Peale tundidepikkust tulutut jändamist ja umbsetes poodides kondamist olime kõik üsna pahurad ja näljased ka pealekauba.

Sellisel juhul aitab kõige paremini köögis toimetamine. Toiduvalmistamine on üks mõnusamaid tegevusi üleüldse, konkureerides pildistamise ja veel mõnega, isegi kui valmistada kõigest kiirtoitu. Pildil on porgandi-ploomi jogurtikokteil, mis valmis paari minutiga. Et seda jooki veel tõhusamaks muuta, võib lisada kaerahelbeid, linajahu, kama või muud meelepärast. Kuna maitse oli hea ja see tundus nagu uus retsept, siis ei saanud teisiti, kui tuli pilt ka teha. Pilt on samamoodi käepäraste vahenditega, aga seekord mitte köögis, vaid elutoas tehtud. Nagu näha, ei ole klaasi optilised omadused kõige paremad, klaasi teist külge kaunistab muide ilus kolla-punane logo “Estoplast”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sisesta vastus numbrina ja vajuta \"Submit\" * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

*