…sellele peenemates seltskondades teinekord esilekerkivale küsimusele saab vastuse näiteks siit (kuigi see hääldusnäide on väidetavalt inglise aktsendiga).
Pildil on joogiekspert Hannes Aedla, keda pildistasin sellel suvel ajakirja Toit&Trend tarbeks. Loomulikult jõudsime ka hääldamise küsimuse läbi arutada. Ja rääkisime ka sellest, kui tähtis on oskus alkoholi tarvitada kultuurselt, kui sellega oleks kõik korras, polekski joogiasjatundjaid tarvis.

P.S. See on muide juubelipostitus, 150. sissekanne siin blogis. Kunagi kümme aastat tagasi lubasin, et postitan siis, kui on midagi öelda ja seda on vahepealse aja jooksul juhtunud keskmiselt pisut sagedamini kui kord kuus. Aitäh kõigile, kes aeg-ajalt viitsivad läbi astuda ja huvi tunda minu tegemiste vastu!

1020_20140603

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sisesta vastus numbrina ja vajuta \"Submit\" * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

*