Moefoto on valdkond, kuhu pääsevad tegutsema vaid valitud. Mina olen poolenisti maapoiss ja oma metsakooli ja Tehnikaülikooli hariduse tõttu hoopis teise tausta ja mõttemaailmaga, mistõttu moefotograafiks ei saa. Mis aga ei tähenda, et teinekord reklaampilte tehes sellele valdkonnale lähedale ei satuks. Eelmise aasta lõpus oligi üks selline reklaampildistamine, eestimaise kudumitootja Norrison tellimusel pildistasin üles osa nende kollektsioonist. Tihtipeale juhtub, et töö tulemus jääb laiema avalikkuse eest varjatuks, seekord läks vastupidi- juba mõnda aega kaunistab üks tolle sessiooni käigus sündinud fotodest Ülemiste keskuses üleelusuurusena Norrisoni firmapoodi.

moefoto, reklaamfoto, tootefotod valgel taustal, riiete pildistamine

moefoto, reklaamfoto, tootefotod valgel taustal, riiete pildistamine

moefoto, reklaamfoto, tootefotod valgel taustal, riiete pildistamine

moefoto, reklaamfoto, tootefotod valgel taustal, riiete pildistamine

moefoto, reklaamfoto, tootefotod valgel taustal, riiete pildistamine

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sisesta vastus numbrina ja vajuta \"Submit\" * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

*